Het lessenpakket van SerVies

Wist je dat we vanuit SerVies in samenwerking met Howest een lessenpakket ontwikkelden? Het is toegespitst op kinderen in het lager onderwijs en behandelt verschillende thema’s die te linken zijn aan het project SerVies: van fijnstof en luchtvervuiling over duurzaamheid tot het zelf aan de slag gaan met klei! Studenten Toegepaste Gezondheidswetenschappen Jarne, Robbe en Sara maakten er hun werk van. Bovendien werd het pakket al eens volledig gegeven in het vijfde leerjaar van OLVA De Meersen, bekijk hieronder enkele foto’s!

Heb je interesse om zelf aan de slag te gaan met het pakket of vragen over het brengen van deze thema’s in de klas? Aarzel dan niet om ons te contacteren via emma@republiekbrugge.be, we helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *