Doe mee

Het is voornamelijk de bedoeling dat SerVies aan het denken zet: iedereen speelt een rol in het thema van luchtkwaliteit, en iedereen heeft baat bij een gezonde lucht. SerVies wil verbindingen maken in het belang van de lucht die we met z’n allen inademen en tonen hoe het snel beter kan. En ook jij kan uiteraard mee doen!

SerVies maken

Ben jij gebeten door de keramiek-microbe en heb je goesting in experiment? Dan daagt SerVies jou uit!

Ontwikkel mee hét Brugse SerVies op basis van Brugse serviesverhalen onder begeleiding van keramisten Tine Deweerdt en Catherine Lovatt.

Bereid je voor op twee verrassende sessies en ontwerp tassen, borden en kommen die je nog nooit maakte!

Interesse? Bezorg ons enkele beelden van waar je mee bezig bent en laat ons weten met welke materialen en methode je werkt via emma@republiekbrugge.be. Inschrijven kan tot 13 april. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Sessie 1 (Catherine): za 17/4_20u_online

Sessie 2 (Tine): vrij 23/4_9u-13u_online

Kostprijs 50 euro

Vertel je verhaal

Geen ervaring met keramiek? Ook jij kan toch meedoen! Heb jij een bijzonder, fascinerend, verrassend, ongelooflijk of ontroerend verhaal te vertellen over jouw favoriete bord, kom of kopje? Vond jij het mooiste bord ooit op reis? Heb je een koffiekopje dat al generaties lang in de familie zit?  Laat het ons weten en inspireer mee hét Brugse SerVies!

Bezorg ons je verhaal via emma@republiekbrugge.be

SerVies, meer met fijnstof

Ben je geïntrigeerd door het project en de thema’s errond? Houd onze agenda dan zeker in de gaten, want er komt een geweldig en inspirerend programma aan met tal van workshops, lezingen en activiteiten!

Niet wachten tot dan? Je kan nu al mee doen! Check hieronder hoe.