Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EXPO SERVIESVERHALEN

29 september, 2021 - 31 oktober, 2021

Gratis
In het kader van het project SerVies vroegen we de Bruggeling naar zโ€™n meest ๐—ณ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ, ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ, ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐˜๐˜‚๐—ธ(๐—ธ๐—ฒ๐—ป). Fotografe ๐—๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐—š๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ธ bracht deze verhalen op een prachtige manier in beeld voor deze expo.
Laat je meevoeren door de kasten vol kopjes, borden en kannetjes van deze vertellers en kom te weten welke fantastische verhalen achter de beelden schuilgaan!
๐—ข๐—ฉ๐—˜๐—ฅ ๐—›๐—˜๐—ง ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—๐—˜๐—–๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—ฉ๐—œ๐—˜๐—ฆ
Elke dag adem je fijnstof in, zonder te weten wat dit onzichtbare goedje met onze gezondheid doet. Met het project SerVies wil De Republiek samen met tal van partners fijnstof op een brede manier onder de aandacht brengen.
Brugse keramisten creรซerden al een servies geglazuurd met lokaal fijnstof, en ook andere makers gingen ermee aan de slag in hun ambacht. Daarnaast boden we het afgelopen jaar een gevarieerd programma met lezingen, demonstraties, workshops, wandelingen, expoโ€™s … rond themaโ€™s als luchtkwaliteit, circulair ontwerp, mobiliteit en duurzaamheid.
Het project SerVies ontstond in Rotterdam, en reist sindsdien de hele wereld rond: het werd al gelanceerd in Berlijn, Milaan, Amsterdam, Jakarta, Peking en Brugge. En momenteel staan Oostende en Londen op de planning!

Gegevens

Begin:
29 september, 2021
Einde:
31 oktober, 2021
Kosten:
Gratis

Locatie

De Republiek
Sint-Jakobsstraat 36
Brugge, 8000 Belgiรซ
+ Google Maps

Organisator

SerVies
E-mail:
servies@republiekbrugge.be